onsdag 5 september 2012

Svart på vitt


Även om jag är en färgälskare så kan jag inte låta bli att fastna för bilder av alla dessa hem som enbart inreds i svart och vitt. Det är sobert, lugnt, avslappnat och grymt snyggt. Kombinationen av svart och vit är tidlös på något vis. Det påminner mig om ett bokcafe i en stad som heter Hoi An i Vietnam. Jag och Mr J var där för många år sedan och backpackade. Stället var hur som helst inrett så snyggt. Riktigt mörkbruna, på gränsen till svarta, trägolv, vita väggar, mörkbruna/svarta trämöbler med vita dynor och endast gröna växter som bröt av. Många gånger återkommer jag i tanken till det stället när jag tänker på snygg och enkel inredning. Men om man inte kan åka till Vietnam för tillfället kan man i alla fall kolla in dessa snygga bilder, som alla kommer från Sköna Hem.




På tal om att bryta av med färgade detaljer så är grönt min absoluta favoritfärg, och jag skulle gärna haft en härlig grön fåtölj hemma.



Eller varför inte denna roliga kudden från Åhlens?! Både svart, vitt och grönt i ett =) Zebrakudden högst upp kommer även den från Åhlens


1 kommentar: