måndag 4 juni 2012

Sommarprojekt #1Så äntligen har vi kommit igång med sommarprojekt nr 1 – ommålning av huset! Igår var vi ute tidigt på morgonen för att börja måla på altansidan. Vi har en altan som ligger i solläge från kl 11 - solens nedgång vilket är väldigt tacksamt för det mesta, men inte just när man ska måla. Det innebär att det bara går att måla på morgonen när det är sol. Men nu är första omgången klar! Tidigare hade vi vitt på knutarna och fönsterfoder, men nu blir allt enhetligt svart och det blev så snyggt! Känner mig helnöjd =) 
Det var många som rynkade på näsan när vi målade vårt hus svart för 9 års sedan, men nu är det flera som har följt efter. Kul när man kan inspirera andra ;-)
När jag senare på eftermiddagen var ute för att plantera lite solrosor blev jag inte mindre nöjd när jag i jordgubbslandet såg mängder av dessa små gröna knoppar. Det bådar gott för sommarens mumsande! Ser dessutom fram emot en större jordgubbsplockning på odling för att kunna göra kallrörd jordgubbssaft i år igen. Så gott och enkelt!4 kommentarer:

 1. Svart fasad är så snyggt. Även här var det många som höjde på ögonbrynen när vi valde det till vårt hus men som du säger, det blir allt vanligare.

  SvaraRadera
 2. Åh ska ni måla om huset?
  Fint =)
  Ska inspektera på onsdag ;)
  Kramelikram

  SvaraRadera
 3. Hej Linda! Nu var det längesen jag var in här! Har varit dålig på att vara ute och kommentera över huvudtaget!.. Så snyggt med svart och då är det så himla fint med rosa blommor till! :) Ha en fin ledig dag imorrn! Kram :)

  SvaraRadera
 4. Jättesnyggt med svart hus! Ni måste varit tidiga med ert men nu är det fler och fler som väljer den färgen.
  Kram Suss

  SvaraRadera