söndag 10 juni 2012

SKÖNT ALTANHÄNGEfter lite halvdant väder några dagar bjöd gårdagen på en skön eftermiddag med tid att fixa på altanen. Nu är den sidan färdigmålad, och kunde pyntas och "mysas till" igen. Så efter ett antal planteringar och fixande kunde vi njuta en stund i sofforna i eftermiddagssolen. 
Var förbi Rusta och köpte plastmattor, fanns i flera fina färger, och det bidrog onekligen till en ombonad känsla. Fina plastmattor för utebruk finns även på Mio.
Ljuslyktor i knalliga färger från samma ställe. Fanns även i turkos för den som gillar det.
Tillsammans med nya palmer står vår lilla Buddha och sprider harmoni =) Jag hade planer på att spraymåla honom men... får nog fundera en vända till. Det är vilsamt och fint med det grå på något sätt.Efter ett spontanbesök på en handelsträdgård följde dessa färgklickar med hem, och den rosa färgen gör sig onekligen mot den svarta fasaden. Helnöjd! 

2 kommentarer:

 1. Hej där!
  Idag är jag hemma och är lite sjuk. Fast bara lite, så det är rätt skönt faktiskt :) Jag unnade mig en extra dag helt enkelt.
  Vad mysigt ni har det på er altan. Jag minns när vi satt där förra sommaren och njöt i sofforna med ett glas vin!! Så mysigt!! Vet du förresten var man kan hitta såna där helt vanliga solstolar i markistyg? Såna där omöjliga att fälla upp... Jag hittar dem ingenstans. Vill verkligen ha såna! Med armstöd.
  Ja, jag vet, angående de afrikanska blommorna. Jag avundas de som kan tänka sig att virka stora projekt av rutor, blommor you name it... Jag avskyr ju också sånt ;) Fast det blir ju väldigt fint!
  Jeanskorgar lät mycket spännande. Jag sprang genast upp och nosade fram två par gamla slängfärdiga jeans :) Hmm, kanske ska härma dig :)
  Kram!!

  SvaraRadera