torsdag 24 maj 2012

Avskydd färgklick?!Idag när jag gick för att hämta Humla på förskolan slog det mig hur vackra maskrosor faktiskt är. Jag vet att det är många som avskyr dem, och gör allt för att bli med dem. Vår granne till exempel... Hela förra sommaren gick hon med sin maskrosplockare och tog bort planta efter planta. Hon slet så mycket att hon fick en muskelinflammation i axeln. Till vilken nytta kan man undra när det blåser över tusentals frön från vår trädgård?! ;-)


Nej, fram för fler färgklickar i trädgården, ogräs eller inte. Varför kämpa så hårt med att ta bort färgklickarna när vi äntligen omges av dem, efter att ha tillbringat månader med bruna och grå nyanser?!

3 kommentarer:

 1. Hallå!
  Håller med dig fullt och fast :) Maskrosor är jättefina! Frågar man barnen så älskar ju de att plocka dem :)
  Hoppas du haft en mysig mors dag, min vän!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan!
   Jo, visst är det härligt med färg, men jag föredrar pastelliga färger som blått och rosa. Jag tycker att våran gräsmatta är riktigt fin utan de gula...
   Det är härligt och njutfullt att gå och greja i trädgården, inte alls slitigt. Jag gillar ju att vara ute samtidigt som barnen får min närvaro när de leker i närheten. Axeln är ju dessutom mycket bättre i är eftersom jag änvänder en annan maskrosupptagare.
   Vill barnen plocka maskrosbuketter, skickar jag dem några meter rakt fram.:)
   Kram Maskros-grannen Malin

   Radera
 2. Ha ha ha, Malin... de får plocka hur många av våra maskrosor de vill. De gula färgklickarna verkar ju inte bli färre precis ;-)

  Kram!!!

  SvaraRadera