torsdag 16 februari 2012

Skruvat värre ;-)

(fotleden rakt framifrån, plattan sitter på den yttre ankelkulan)

Ja, ibland blir inte livet riktigt som man har tänkt sig... I söndags packade vi picknickväskan med varm choklad, nybakade bullar, korv och annat smaskigt som vi skulle äta ute vid elden. Skridskor, hjälmar och solglasögon i högsta hugg för att njuta av den underbara vinterdagen. Det var den finaste dagen på länge med strålande sol och lagom kallt. På med skridskorna och ut på sjön för att åka... Ända tills jag fastnade med piggarna fram, tappade balansen utan att återfå den innan jag kraschlandade på min egen fot. Med resultat att jag bröt fotleden på tre ställen och fick lämna isen med ambulans (första och förhoppningsvis sista gången i den typen av transport). Fullproppad av morfin fick jag sedan beskedet att det var en mycket allvarlig och svår fraktur som krävde operation.

Så efter några timmars operation, sjukhusvistelse och gipsande sitter jag nu här hemma i soffan med mängder av skruv, spik och titanplatta i foten. Så nu blir det inget mer skridskoåkande eller något liknande för min del, åtminstone inte den här vintern... =)

Men det finns fördelar med att bli relativt stillasittande också. Man kommer på att det egentligen finns ganska få saker som man behöver stressa runt med. Det är lite nyttigt att ta det lugnt ibland, fast frågan är hur kul det blir i längden ;-)

3 kommentarer:

 1. Himla tråkigt Linda!
  Men det är ju som du säger, man får lite perspektiv på tillvaron. Och nu hinner du blogga och få massor av idéer som Jörgen kan realisera. Med dig påhejandes från soffan:-) kram

  SvaraRadera
 2. Ja din stackare, du har väll ätit utav "sjuke-tårtan" idag va?
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Aj,aj! Hoppas du har mycket roliga pyssel o virkning att sysselsätta dig med!
  Kram

  SvaraRadera