fredag 24 februari 2012

Färgglatt virktips!


Att jag gillar färgglada detaljer i inredningen har nog inte gått någon obemärkt förbi =) Min syster brukar skämtsamt säga "jaaa, det passar ju hemma hos dig" när jag föreslår någon galen färg för henne... eller som min pluggkompis sa häromveckan (skämtsamt) "ja, er kamin är ju min stil i allafall"...


Säga vad man vill om färg, men glad blir man i allafall, åtminstone jag. För ett tag sedan fick jag äntligen klart ett efterlängtat virkprojekt – en färgglad virkad kudde till soffan. Busenkel att göra och det gick supersnabbt!

Virkad med virknål 5 och enbart stolpar så var snabbt två kuddsidor klara. Så för den som är virksugen är det ett perfekt projekt, och nej... man måste inte göra den i knalliga färger ;-)

Mönstret kommer från den här boken, Virka rätt och slätt, som jag lånade på biblioteket, men den finns även att köpa hos adlibris.com för den som vill. En bra bok för övrigt, full med roliga virkmönster!

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Åh vad kul det var att titta in här! Passar mig precis med alla bra tips och härliga färger...detta fick igång min inspiration! Härligt!

  trevlig helg!
  //lisamaja

  SvaraRadera
 2. Åh vilken fin kudde! Det finns ingenting bättre en personliga lite oväntade saker i inredningen. Och din kudde är underbar!

  Ha en go lördagkväll :)

  SvaraRadera