måndag 20 augusti 2012

Höstkänsla!


Blogglust och inspiration är en märklig sak... På sommaren när tiden borde vara den bästa för bloggande, när alla ekkorhjulets måsten lyser med sin frånvaro – då är min blogginspiration som allra lägst. Har ingen som helst inspiration eller lust att blogga under sommaren, så har det varit under flera år. Men nu... Nu har jag massor av idéer och inspiration!Har kommit igång med virkandet igen, och virkade klart en poncho igår. Busenkelt mönster som bygger på luft- och smygmaskor av tjockt ullgarn rakt igenom. Du hittar mönstret i den här boken, som för övrigt är värd att köpa eller låna på biblioteket. Innehåller mängder av fina mönster till både stora och små.


En värmande poncho var på sin plats idag på förmiddagen. Som från ingenstans drog det ihop sig till ett rejält oväder. Jag är inte åskrädd annars, men den här himlen kändes aningens olycksbådande och på gränsen till läskig. Tur att åskoväder är av snabbt övergående natur!

2 kommentarer:

  1. Den boken verkar intressant. Jag ska se om den finns att låna på biblioteket. Ponchon ser väldigt rolig ut att göra! / Annika

    SvaraRadera
  2. Jag håller med om bloggandet! Trodde det skulle bli hur mycket som helst på sommaren, men på nåt konstigt sätt hade jag inte tid??? Men nu är jag desto mer sugen:)

    Kram Pernilla

    SvaraRadera