onsdag 22 augusti 2012

Inspirerande onsdag


Idag har jag inte gjort någon som helst nytta ännu, om man nu måste det varje dag... Jag hade en intention att fortsätta putsa fönster, men skulle ljuga om jag inte erkände att jag kände mig ganska tacksam när det började regna... ;-)


 Igår kom IKEA-katalogen och som vanligt bjöds det på mängder av inspiration. Mycket färg = I like! Även om inte plånboken tillåter några utsvävningar just nu kan man alltid få inspiration till att fixa med det man redan har här hemma. Av en slump hittade jag även IKEAs inspirationsblogg. Ni har säkert redan koll på den men jag har tills idag varit ovetande. Kolla in den hur som helst – massor av inspirerande bilder och gör det själv tips, t.ex. byrån som jag visar högst upp. Aprikos är inte en av mina favoritfärger, men själva idén var riktigt rolig! Framför allt om man har en gammal byrå eller loppisfynd som behöver hottas upp.


Annars gillar jag deras nya soffbord i plåt, framför allt i den härliga turkosa färgen. Vem skulle inte bli glad av att ställa sin kaffekopp där på?!

(Samtliga bilder kommer från ikea.se och inspirationsbloggen)

2 kommentarer: