tisdag 3 januari 2012

Light up my life!


Igår svängde jag förbi Myrorna en snabbis efter jobbet och voilà - där fanns den! Den perfekta lampan för vardagsrummet! Ja, jag vet, den ser inte mycket ut för världen just nu, men snart... För 40 kr fick jag en perfekt lampa med svulstig skärm. Nu har jag suttit och surfat runt på lite inspiration. Det finns så mycket kul och kreativt att inspireras av att jag knappt vet var jag ska börja eller välja.

Men dagens projekt blir nog att ta bort tyget och spraymåla stommen samt måla foten. Frågan är vilken färg; grön, gul, orange, rosa eller svart? Tål att funderas på och resultatet dyker upp vad det lider. Tills vidare kan ni hålla till godo med dessa godbitar!

1 kommentar:

  1. vilken grymt cool lampa! nästan synd att förstöra den fina skärmen, det är ju mode med fransar nu... Du skulle kunna måla foten i högblankt svart och även måla skärmen i knallgult eller cerise, jag tror det skulle bli riktigt häftigt. Om skärmen inte blir bra så kan du ju alltid ta av tyget! ser fram emot att få se resultatet! kramis

    SvaraRadera