söndag 18 september 2011

Varsågod, och sitt!


Nu äntligen är ett av mina pysselprojekt färdigt - projekt "ommålning av pinnstolar"! På grund av olika anledningar som tidsbrist och en mycket konstig färg så har hela projektet dragit ut på tiden, plus att det tar lite plats att måla om stolar. Men nu äntligen är det klart och jag blev så nöjd!!!


Ett bra tag har jag varit trött på hela vår matplatsmöbel, men efter mycket funderande kom jag fram till att det egentligen inte handlade om bordet utan snarare stolarna. Det var inget fel på dem, stabila och bekväma, men helt enkelt tråkiga. Så med fem gamla pinnstolar som släpades fram ur förrådet, fyra andra pinnstolar från finaste grannvännerna (tack!) och ett antal penseldrag senare så voilá – har vi en helt ny möbel!


Och ja, oavsett om man gillar orange eller inte så är de en härlig färgklick i vardagen, eller som min syster diplomatiskt uttryckte det... "Ja, de passar här hemma hos er..." ;-)

3 kommentarer:

  1. Hej! Orange är ju en ganska ovanlig färg men det ser superfint ut. Nu ska jag ta mig en titt här...kram

    SvaraRadera
  2. Välkommen hit, jag har alldeles nyss flyttat över från min förra blogg!

    SvaraRadera
  3. De passar alldeles förträffligt hos er! Orange = energi, med andra ord som gjort för Sahlénska Huset. Men...aldrig mer metallackfärg ;-) Det finns rosa lackfärg här till dig btw! Puss

    SvaraRadera