torsdag 15 mars 2012

Virkad vårvärme

Jag trodde att jag skulle ha massor av tid och energi till att blogga nu när jag sitter hemma med mitt gips. Men tji fick jag, tid har jag visserligen haft men verkligen ingen energi och framför allt ingen inspiration! Jag tycker att det är roligast att blogga om saker som jag fixar hemma, och den varan råder det verkligen brist på.

Men nu är det bara en sista skälvande vecka kvar innan jag blir av med gipset. Visst, jag kommer troligen att vara väldigt stel och svag i foten, men det spelar ingen roll. Jag kommer kunna duscha vanligt, t om ta ett bad om jag vill och sova utan att behöva ta hänsyn till en stor gipsklump. Underbara frihet!!!

Men jag har i allafall virkat ett par riktigt snygga handledsvärmare som jag blev väldigt nöjd med. Mönstret finns i den här boken, där det även finns en mängd andra snygga mönster, bland annat kudden som jag nyligen virkat. Så skynda dig till närmsta bibliotek och låna boken!

söndag 4 mars 2012

Vårlängtan = färglängtan!


De senaste dagarna har verkligen varit helt vårljuvliga, och ger onekligen mersmak på ljusa dagar, sol och härliga färger. Efter flera mörka och murriga månader blir jag alltid sugen på ljus och färg. Och till min stora förtjusning verkar vi gå en oerhört färgglad vår till mötes både när det gäller mode och inredning. En av mina favoriter är denna söta pallen från Åhlens, skulle vara finfin i vår hall.

Eller varför inte denna härliga fåtölj, till altanen eller grabbarnas rum, också den från Åhlens.

Kuddtokig som jag är så blir den här fina kudden, från Åhlens, snabbt en favorit!

Jag längtar oerhört mycket efter att bli av med mitt gips så jag kan skrida till verket med alla mina planer på att göra färg- och vårfint hemma. Tills vidare får jag sitta still, ta det lugnt, stressa av och inspireras av allt fint och kreativt som andra människor gör!